TÖRTÉNETEM

Az én F.I.T. történetem

-15 kg koplalás és gyötrelem nélkül

42 éves vagyok, 2006. óta ismerem és használom a Forever étrendkiegészítőit, személyi higiéniai és bőrápolási termékeit.

Az elmúlt 15 év során viszont a mozgásszegény életmódomnak és a helytelen táplálkozásomnak köszönhetően évente 1-1 kg plusz súllyal gyarapodtam, amit 2015 decemberében elégeltem meg. 91 kilósan azon vettem észre magam, hogy nem esik jól lépcsőzni, kabátban az autóba beülni vagy épp lehajolni és bekötni a cipőmet.

Bár soha életemben nem fogyókúráztam, de számtalan sikertelen kísérletet láttam a családtagjaim és az ismerőseim körében, ezért úgy döntöttem, hogy más utat, a Forever F.I.T. program által kínált életmódváltás lehetőségét választom.

Nem akartam koplalni, böjtölni, egyoldalúan táplálkozni, zsírt enni vagy csak leveket, illetve turmixokat inni. Láttam, hogy ezek a "megoldások" csak kúra szerűen, rövid ideig működnek (ha épp működnek) és kifacsarják az ember testét és lelkét. Nekem hosszú távra szóló eredményt hozó program kellett, ahol nem gyengülök le, sőt energiát és egészséges életmódot nyerhetek. 

9 hónap alatt koplalás és gyötrődés nélkül, élvezettel és energikusan sikerült megválnom a feleslegesen cipelt 15 kg-os súlytöbbletemtől, miközben láthatóan izmosabb és érezhetően erősebb lettem.

Ma már büszkeséggel mondhatom, hogy F.I.T. mentorként az elmúlt 4 év alatt több mint 300 kg zsírtól sikerült megszabadítani az ismerősi körömet azzal a módszerrel, amit én is használtam.

Biztos vagyok benne, hogy Neked is sikerülni fog! Ha akarod, segítek!

Mit jelent, hogy én leszek a mentorod a Clean 9 programodban? Itt részletesen kifejtem...

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.