A FOREVER F.I.T. LÉPÉSEI

Kérd a "Mi a Forever F.I.T.?" című
e-bookot!


Már 170 feletti ingyenes letöltés!!!

A Forever Clean 9 program teljesítéséhez az elkötelezettség és az akaraterő elengedhetetlen, viszont tanácsadó-mentorként hiszek benned és abban, hogy ha valóban változtatni szeretnél, akkor sikerülni fog. A program során végig Veled leszek, a saját tapasztalataimmal és tudásommal igyekezni fogok sikeresen elindítani és végig vezetni azon az úton, amin én is végigmentem. Támogatni, motiválni foglak és segítek átlendülni az esetleges nehézségeken. 

Készítettem az érdeklődők számára egy részletes, csaknem 30 oldalas E-BOOK-ot a programról, a tapasztalatainkról, gyakran feltett kérdésekről és válaszokról, melyet ha elolvasnál, szívesen elküldöm e-mailben, csak jelezd itt:

Legyél Életmódváltó Csapatunk Tagja a Facebook-on

Nem számít, mekkorák a céljaid, egyedül sokkal nehezebben fogod elérni azokat.

Az elmúlt 15 év tapasztalata alapján természetesen rengeteg pozitív példával tudok szolgálni, nem Te leszel az első, akit végigkísértem a programon! Téged is vár egy kipróbált, többszörösen bizonyított, szuper életmódváltó program, egy motiváló csapat, orvosi kontroll háttér, egy jobb, egészségesebb, fitt élet elindításának és megteremtésének lehetősége.

Akarsz részese lenni a csaknem 1000 fős életmódváltó Facebook csoportunknak? - Ha érdekel mások története, tapasztalata, böngésznél a receptjeink között vagy Te is szívesen megosztanád a saját történeted és kérdeznél másoktól, akkor kattints a lenti gombra és jelezd csatlakozási szándékod, én pedig küldöm az infókat és a csoporttagságot.

Kíváncsi vagy, hogy kinek milyen véleménye és tapasztalata van a Forever C9 program kipróbálása után? Olvasd el a korábbi Clean 9 vásárlók tapasztalatait is, és csatlakozz a csaknem 1000 fős titkos Facebook csoportunkhoz és életmódváltó közösségünkhöz, ahol személyesen is megismerheted Őket és tehetsz fel nekik kérdéseket is. 

Szerezd be saját C9 dobozod

1. lépés: Legyél Te is Forever F.I.T. a
Clean 9 program segítségével

Itt tudod 15%-os kedvezményes áron megvásárolni a Forever Living Products hivatalos webshopjában

2. lépés: Tedd meg a következő lépést

FOREVER F15

Nem számít, hogy éppen most kezded el, vagy már szakértőnek számítasz, mert az F15 két kezdő, két középhaladó és két haladó étrend- és mozgásprogrammal is rendelkezik azért, hogy segítsen téged fitnesz- és testsúlykontroll-utadon.

Mindegyik 15 napos program úgy lett kialakítva, hogy kezedbe adja a tudást, amelynek segítségével ihletet kaphatsz ahhoz, hogyan formáld át a tested, valamint kialakíthatsz magadnak egy tartósabb és egészségesebb életstílust.

Nyerj inspirációt az F15 programból és tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg a káros szokásaidtól!

Változtasd meg az ételekről és a mozgásról kialakított gondolkodásod, erősítsd izmaid és alakítsd át a tested.

Mit várhatsz a programtól?

  1. Súlyt veszíthetsz a megváltozott életmód miatt
  2. Sikeresen eléred, hogy szebben nézz ki és jobban érezd Magad
  3. Elérheted, hogy az eredmény tartós is legyen

F15 - a következő lépés

Itt tudod 15%-os kedvezményes áron megvásárolni a Forever Living Products hivatalos webshopjában

3. lépés: Vital 5 - az életerő

Egyensúly, életerő, 100% legjobb önmagad

Akár életminőségünket szeretnénk javítani, akár új edzésprogramot keresünk, a 30 napos Vital 5 programmal mindezek mellett egy gazdag tápanyagforrás előnyeit is élvezhetjük.

A Vital 5 csomag öt FOREVER terméket kínál, amelyek együttesen hozzájárulhatnak a jobb életminőséghez, mivel olyan kulcsfontosságú tápanyagokat biztosítanak, amelyek mind a szebb kinézet, mind pedig a kellemesebb közérzet kialakításában fontos szerepet játszanak.

A Vital5 csomag termékei úgy lettek összeválogatva, hogy azok 3 kulcsfontosságú folyamatot támogassanak:
1. Tápanyagok felszívódása
2. Vérkeringés
3. Tápanyagok beépülése

Vital 5 a csúcsteljesítmény eléréséhez és fenntartásához

Itt tudod 15%-os kedvezménnyel megvásárolni a Forever Living Products hivatalos webshopjában