Visszatértem a kerékvágásba

2019.01.17

Letelt az idei év első életmódváltó, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy "helyrebillentő" Forever C9 programom. Természetesen nem most csináltam először, de nagyon vártam ezt a 9 napot és az eredmény mindent igazolt.

Az utóbbi két hónapban nem sokat mozogtam és nem a legegészségesebben kajáltam. Az az igazság, hogy nem tudtam ellenállni a finom sütik, nasik, mikuláscsomagok és ünnepi vacsik csábításának. 🍗🍰🍬🍫🥂🍾😊 Éreztem, hogy feszülni kezdenek az ingek, a régi lyukban az öv szorít, nehezemre esik cipőt kötni, kerekedik az arcom, délutánonként egyre álmosabb vagyok, ... 😟🤔

Valahogy annyira azt éreztem, hogy itt az év eleje, MOST kell elejét vennem a rossz szokásoknak, most kell sokkal tudatosabban étkeznem és vissza kell állnom az energikus, sportos, fitt életre a mindennapokban is. 🎯🔝💯🆘

Eldöntöttem, hogy nagyobb önfegyelmet gyakorlok az ételekkel kapcsolatban és bizonyítani fogok magamnak, hogy képes vagyok ismét futópadra állni, a mozgást, az edzést az életem részévé tenni.

Ezek a célok nem teljesültek volna ha az elhatározásom mellett nincs ez a 9 napos motiváló, start program, ami elindított és fegyelmezetten végigvezetett az új szokásaim kialakítása felé.

Eredmény:
✅ minőségi táplálkozás
✅ fitt életmód
✅ jó közérzet
✅ jelentős súlyvesztés
✅ 4-5 cm mínusz hasból és mellkasból
✅ 3 km futás séta nélkül

❤️ Fittnek lenni döntés kérdése, egy választott életforma, nem egy pillanatnyi hóbort. Válaszd Te is a mozgást, a tudatos táplálkozást és a pozitív gondolkodást.

💜 A legnépszerűbb életmódprogramot használva pár nap múlva indul egy újabb kis csoport, vásárold meg saját Forever C9 dobozod és csatlakozz Te is hozzánk ezen az úton.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.