Vannak-e mellékhatásai a C9-nek?

2019.08.28

Az elmúlt pár hónap során több érdeklődő is feltette a kérdést, hogy van-e valamilyen mellékhatása a Forever C9 programnak, biztonsággal végigcsinálhatják-e. A témát már egyszer érintettük, de szánjunk rá most is pár percet ...

A Forever C9 a Forever Living cég életmódváltó F.I.T. programjának a kezdő, 9 napos eleme. Egy orvosok, sportolók és táplálkozási szakemberek által jól összeállított, gyógynövényeket és természetes alapú összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő csomag. Arra találták ki, hogy segítsen életmódot váltani és ezáltal visszanyerni vagy megőrizni a vitalitásunk.

Nem gyógyszerek, nem "csodaszerek" vagy homeopátiás készítmények!

Hazánkban a Forever termékei, így a C9 programot tartalmazó összeállítás is többek között a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával kerül forgalomba.

A program segít megváltoztatni a napi szokásaidat az étkezés, a folyadékfogyasztás és az aktív mozgás terén, így ha betartod a programfüzet és a mentorod ajánlásait, bátran számíthatsz jobb közérzetre és szebb kinézetre a 9 nap után.

Mire figyelj oda?

Természetesen az életmódváltás és a súlyvesztés folyamata során számos változás történik a szervezetünkben (pl. a rostdúsabb táplálkozás, a több folyadékbevitel, az intenzívebb mozgás, stb. hatására), mely befolyásolhatja az addig megszokott életformánkat, ám ezek többnyire közelebb állnak egy egészséges szervezet működéséhez, mint nevezhetnénk őket mellékhatásoknak.

Valószínűleg egyértelmű hatás, ha valaki rostokban gazdagon kezd el táplálkozni, a napi 0,5-1 liter cukros-szénsavas üdítőt lecseréli 2-2,5 liter tiszta vízre vagy gyógynövény teára, a 8-12 órás ülő munka és passzív életvitel után beiktat az életébe napi 40-50 perc aktív mozgást, akkor felgyorsulhat az anyagcseréje, normalizálódhat a vérnyomása, a méreganyagok ürülése során változhat a vizelet és az izzadtság illata, és akár az étkezés, akár az alvás terén tapasztalhatóak "jótékony mellékhatások".

Egy korábbi írásomban már foglalkoztam azzal, hogy mennyire biztonságos a C9 program, bárki megcsinálhatja-e, és felhívtam a figyelmet pár fontos információra, amire mindenképp érdemes odafigyelni.

Egészséges felnőtt emberek számára különösebb kockázatot nem jelent a Forever C9 programban való részvétel, azonban ha valaki rendszeres orvosi kezelés alatt áll és gyógyszereket szed, esetleg emésztési, keringési vagy immunrendszeri zavarai vannak (pl. cukorbeteg, magas, ill. alacsony vérnyomása van, pajzsmirigy beteg, stb.), továbbá ha várandós vagy szoptatós kismama, illetve életkora még nem haladta meg a 12 évet, akkor mindenképpen egyeztessünk és közösen ki fogjuk kérni a Forever hivatalos orvos tanácsadói véleményét és javaslatát a program megkezdése előtt.

Korábban érintettük az alábbi témákat is:

Kíváncsi vagy, hogy kinek milyen véleménye és tapasztalata van a Forever C9 program kipróbálása után? Olvasd el a korábbi C9 vásárlók tapasztalatait is, és csatlakozz a csaknem 1000 fős titkos Facebook csoportunkhoz és életmódváltó közösségünkhöz, ahol személyesen is megismerheted Őket és tehetsz fel nekik kérdéseket is.  

Ha viszont minden tiszta és egyértelmű, eldöntötted, hogy csatlakozol életmódváltó Facebook közösségünkhöz és csapatunkhoz a saját C9 dobozoddal, akkor a 5%-os kedvezményes vásárlás lépéseiről és aktuális akcióinkról itt tudsz további információkat kapni. Gyűjts be most az összes ajándékot!

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.