Újévi fogadalmak

2019.01.02

Hányszor tettél már sikertelenül újévi fogadalmat arra, hogy egészségesebben fogsz élni, lefogysz, sportolsz és odafigyelsz magadra? Itt a változás, a változtatás, és a formába lendülés lehetősége.

Szilveszterkor pezsgős pohárral a kezükben sokan tesznek újévi fogadalmat: holnaptól minden más lesz, itt az ideje a változásnak, megvalósítani az eddig eltemetett célokat, (pl. lefogyni, leszokni a dohányzásról, többet sportolni, megtanulni egy nyelvet, végre megszerezni a jogsit, elutazni valahová...) talán még listát is írnak, de aztán Újévkor kijózanodnak és a napi gondok, a szürke hétköznapok legyűrik az álmaikat és a tettvágyukat.

A karácsonyi és a szilveszteri ünnepi vacsorák és nasik rajtam is nyomot hagytak, ezért elhatároztam, hogy január 7-én, hétfőtől ismét belevágok egy számomra már többször bizonyított 9 napos START kihívásba a fittebb, egészségesebb önmagamért.

Idén is többen velem tartanak ezen az úton, gyere Te is, együtt, csapatban könnyebb!🎯🔝🌟🥗🥛

😉💪 Írj privát vagy jelezd itt ha csatlakoznál 📲 és küldöm a részleteket.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.