Új, ízesített aloe gélekkel is kapható a C9 doboz

2020.06.06

Már nem csak a Lite Ultra shake porok csokoládés és vaníliás ízei között választhatunk, de kombinálhatjuk a Forever C9 dobozunkat natúr aloe vera géllel, almás-áfonyás (Berry Nectar) vagy akár őszibarackos (Peaches) rostos aloe italokkal is.  

Többen féltek a nem kívánatos mellékhatásoktól, mások a reggel ajánlott edzéseket nem tudták a napjaikba beépíteni, míg egyesek a jojó-effektustól tartottak, vagy épp azért nem vágtak bele eddig a Forever C9 életmód programjába, mert szerintük "ihatatlan" a natúr, kesernyésen fanyar ízű aloe vera gél, ami alapja a C9-nek, hisz a rostos ital fogyasztása nélkül nem kapjuk meg a kívánt eredményt.

Az eddigi kételyeket igyekeztem korábbi bejegyzéseimmel tisztázni és mások C9-es tapasztalatait és véleményeit is bemutatni, ám most a cégünk tett egy nagy lépést a vásárlói elégedettség maximalizálása érdekében.

A Forever C9 doboz termékeinek gyártója, a Forever Living Product meghallotta ezeket az aggályokat és lehetővé tette, hogy a natúr aloe vera gélek helyett az ízesített italokkal válasszuk saját C9-es csomagunkat. Így változatlan áron már elérhető a C9 Berry Nectar és Peaches italokkal is.

Most már semmi sem állhat az utadba! Hozz egy döntést, és vágj bele a Forever C9 salaktalanító és alakformáló 9 napos életmód programjába, mellyel hatékonyabb lehet a fogyókúrád, erősödhet az immunrendszered és egészségesebbé válhatsz!

Ismerd meg az otthon is kényelmesen elvégezhető Forever C9 életmód programot, a C9 doboz tartalmát, a program elemeit, és ha meghoztad a döntést, csatlakozz mentor programunkhoz és életmódváltó Facebook közösségünkhöz saját C9 dobozoddal, amit most 5% kedvezménnyel rendelhetsz meg. 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.