Aktív, profi sportolók használhatják a C9 programot?

2018.08.29

Újabb kérdés merült fel, mégpedig az, hogy: Aktív, profi sportolók használhatják a Forever C9 programot és ha igen, akkor milyen energia- és teljesítménynövelő, illetve egészségmegőrző készítményeket érdemes mellé választani?

Több hazai és nemzetközi profi sportoló is biztonsággal és megelégedéssel használja a FOREVER étrend-kiegészítőit és testsúly-kontroll termékeit. Ezt bátran tehetik, mert a termékeink teljesen tiszták és egyike sem szerepel a doppinglistákon.

A Forever C9 programot az alapozási, felkészülési időszakban bátran lehet ajánlani és már az első naptól kezdve fogyaszthatóak mellette a "feltöltő" termékek, hisz közismert, hogy a kalcium és a magnézium szükséges a megfelelő csontozat fenntartásához és az izomműködéshez. A vas hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a cink, a jód és a vas elősegíti a normál szellemi működés fenntartását. A szelén és a réz hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

A Nature-Min ásványi anyag készítmény hatóanyagai között megtalálható a kalcium, vas, foszfor, jód, magnézium, cink, szelén, réz, mangán és molibdén, melyek hozzájárulnak a porcok, csontok és ízületek védelméhez, az Active HA hyaluronsav, kurkuma és gyömbér tartalmú étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula, mely ajánlható az ízületek "jó kenése" érdekében.

Az ARGI+, a Cardio Health Q10 és a FAB-X energia ital a bennük található hatóanyagokat figyelembe véve a megnövekedett igénybevétel során is bátran ajánlhatóak a jól működő szív és érrendszer támogatására, pláne a mostanság elég gyakran megtapasztalt hirtelen szívmegállások és ebből adódó halálesetek figyelembevételével.

A szív és érrendszer támogatására további ajánlott termék: a szabadalmaztatott tintahal olajból és olívaolajból kivont Forever Arctic Sea, mely Omega-3 zsírsavakat tartalmazó speciális gyógyászati célra szánt tápszer kifejezetten szív- és érrendszeri betegségben szenvedők részére.

Több hazai profi sportolóval és edzővel dolgozom együtt, akik a Forever termékeiről pozitívan nyilatkoztak, sőt szinte minden sportágban megfigyelhető volt, hogy a táplálkozásukat tudatosan kiegészítő sportolók terhelhetősége és teljesítőképessége növekedett, az erő- és izomállapot javult, rövidült az izmok regenerációs időszaka, a versenyzők gyorsasága és robbanékonysága nem romlott, sőt, volt akinél javulást lehetett tapasztalni ezen a téren is.

Jó szívvel ajánlom az Argi+ készítmény rendszeres fogyasztását a Lite Ultra fehérjeporral vegyítve az edzések után elfogyasztva.

A készítmények felhasználásával elért teljesítménynövekedések egyértelműen tiszta, doppingmentes eszközökkel történnek!

Már nem csak a magyar, de a lengyel judo-sok is a FOREVER termékeivel készülnek a versenyekre!
Már nem csak a magyar, de a lengyel judo-sok is a FOREVER termékeivel készülnek a versenyekre!

Tudj meg többet a Forever C9 doboz tartalmáról és a C9 fit programról:

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.