Tej helyett mivel igyuk a Forever Lite Ultra shake-et?

2018.08.06

Egy újabb hasznos és érdekes kérdés a Forever C9 programmal kapcsolatban: Milyen folyadékkal lehet inni a Lite Ultra shake-et ha allergiás vagyok a tehéntejre?

A Forever C9 program alatt sem ajánlott tehéntejjel fogyasztani a Lite Ultra porral készített fehérje shake-et a gyorsan felszívódó tejcukor miatt. Bármely shake elkészítéséhez javaslom a tiszta ivóvizet, vagy a cukormentes növényi tejeket (rizstejet, mandulatejet, kókusztejet vagy zabtejet).

Fontos, hogy a növényekből készített tejpótló termékek címkéjét elolvasva győződj meg arról, hogy mennyi KCal-t tartalmaz!

Ha nem vagy biztos magadban, a Kapcsolat menüpont alatt írj rám és segítek változatos shake receptekkel igazán élvezetessé tenni a 9 napod, vagy Kérd a "Mi a Forever F.I.T.?" című e-bookot és ismerd meg a lépéseket.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.