Mit jelent az, hogy Te leszel a mentorom?

2019.01.28

Amint arról tegnap is írtam, akaraterőnket és kitartásunkat nagyban segíti, ha mellettünk áll valaki és biztat, támogat a céljaink elérése felé vezető úton. A legjobb, ha ez a mentor maga is megjárta ezt az utat, sőt már rajtunk kívül másokat is végig vitt.

Ha eldöntötted, hogy belevágsz az életmódváltásba és az én kedvezményes ajánlói linkemen keresztül vásárolod meg közvetlen az flpshop.hu-ról (hivatalos forrásból) a C9 vagy F15 dobozod, akkor a mentoroddá, ahogyan azt a Forever üzletszabályzatában hívják, a szponzoroddá válok.

Ez többek között azt is jelenti, hogy a program elkezdése előtt mindent egyeztetni fogunk, kialakítjuk közösen a napi rutinod, étrended és végig foglak kísérni a C9 programod 9 napján. Bátran fordulhatsz hozzám a kérdéseiddel, vagy ha csak biztatásra vágysz, esetleg megosztanád az örömöd és a tapasztalataid.

Küldeni fogok neked recepteket és ajánlott edzésprogramokat is, illetve tagja lehetsz a csaknem 1000 fős életmódváltó zárt Facebook csoportunknak, ahol egy támogató csapat, illetve rengeteg élménybeszámoló, fotó és videó vár rád.

Természetesen a 9 nap letelte után sem hagylak magadra, segíteni fogok abban, hogy hogyan haladj tovább a C9 programot követően.

Keress bizalommal, valósítsuk meg közösen az álmaid, segítek.

FONTOS!!! - a mentori segítséget csak akkor tudom biztosítani, ha hivatalos forrásból és ezen az oldalon keresztül rendeled meg a saját C9 dobozod!

Miért fontos, hogy a hivatalos, gyártói webshopból vásárolj és ne kézen-közön hozzád kerülő, bizonytalan eredetű termékeket válassz? Itt olvashatsz a kockázatokról...

Ha viszont minden tiszta és egyértelmű, eldöntötted, hogy csatlakozol életmódváltó csapatunkhoz a saját C9 dobozoddal, akkor a 5%-os kedvezményes vásárlás lépéseiről és aktuális akcióinkról itt tudsz további információkat kapni. Gyűjts be most az összes ajándékot!

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.