Mit és mennyit lehet enni a C9 program során?

2018.08.16

Az innivaló mellett legalább annyi érdeklődőt foglalkoztat a C9 alatt megengedett ételek fajtája és mennyisége, így itt a válasz a kérdésre, miszerint: Mit és mennyit lehet enni a Forever C9 program során?

Testünk átformálásának egyik legfontosabb része gondolkodásunk megváltoztatása. A legjobb eredmények érdekében azt javaslom, hogy pontosan kövesd a C9-es dobozodhoz mellékelt programfüzetben leírtakat.

A koplalás nem segíti a programot, sőt!!! Ha az ajánlottnál alacsonyabb kalóriatartalmú ételeket fogyasztasz, szervezeted nem feltétlen a megfelelő mennyiségben jut hozzá a szükséges tápanyagokhoz és energiához, ezért az elmúlt időszakban felhalmozott raktárkészleteitől nem szívesen válik meg.

Az első két nap alatt csak abban az esetben ajánlunk "kiegészítő" étkezést (pl. nyers vagy párolt zöldségeket), ha a jelentkező éhségérzet feltétlen megkívánja.

A harmadik és a kilencedik nap között viszont 1000 KCal-át viszünk be naponta főként magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalmú, rostban gazdag ételekkel, melyek felgyorsíthatják az anyagcserét.

A Forever C9-es programban található termékeken kívül kb. 500-600 Kcal kalóriatartalommal rendelkező ételeket fogyasztunk. Szükség esetén a férfiak vagy intenzív napi testmozgást végző nők számára ez a mennyiség 100-200 KCal-val több is lehet 5-10 dkg sovány fehérje bevitelével vagy egy plusz Forever Lite Ultra shake elfogyasztásával.

Ha aktív sportoló vagy, illetve az eddigi táplálkozásod szinte szénhidrátokra alapozódott, akkor a program előtt és alatt is egyeztessünk, hogy számodra milyen egyedi, személyre szabott étkezés javasolt.

Ha érdekel a program, esetleg további kérdéseid vannak, vedd fel velem a kapcsolatot és átbeszéljük a részleteket.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.