Mennyit lehet fogyni a C9 program alatt?

2018.07.30

Szerintetek melyik kérdést teszik fel legtöbben a Clean 9 programmal kapcsolatban? Hát persze, hogy ezt: Mennyit lehet fogyni a C9 program alatt?

Tisztázzuk, hogy a FOREVER Clean 9 program nem egy fogyókúrás diéta, hanem egy életmód program, melynek főként méregtelenítő és vitalizáló hatása van, de természetesen a méreganyagok távozásához súlycsökkenés és térfogatváltozás is párosul.

A súlycsökkenést olyan tényezők befolyásolják, mint a program elején mért testsúlyod és a program előtt folytatott életviteled, valamint az eredmény kb. 30%-ban függ attól, hogy a napi 30-60 perc mozgást végre tudod-e hajtani.

A 9 nap alatt tested átalakulását folyamatosan érezni fogod, hasad laposabbá válhat és javulhat a közérzeted. Az utolsó napokban pedig remélhetőleg energikusnak, felfrissültnek fogod magad érezni és büszke leszel magadra, hiszen a végére értél a C9 programnak és felkészült vagy megtenni a következő lépéseket az életmódváltásod felé.

László Székesfehérvárról a következőket mondta:

"A 9 nap alatt 5,5 kg ment le rólam, sokkal jobb a közérzetem, és van erőm folytatni a fogyókúrát, akarom mondani, az életmódváltást."

Zsuzsi Budapestről 2 dobozt vásárolt és kis idő kihagyással 2x csinálta meg egymás után a C9-es programot. Az eredményről így számolt be:

"Az eredmény egy hónappal a második C9 után is látványos: 70,6 kg-ról lefogytam 66 kg-ra ... tavasszal is több, mint 4 kg-os sikerült leadnom, így már csaknem -10 kg-nál tartok."

Ha kíváncsi vagy, hogy mások hogy érezték magukat a C9 program során, milyen változásokat tapasztaltak és mennyit fogytak a 9 nap alatt, illetve azt követően, olvasd el a korábbi Clean 9 vásárlók tapasztalatait is és csatlakozz a csaknem 1000 fős titkos Facebook csoportunkhoz és életmódváltó közösségünkhöz, ahol személyesen is megismerheted Őket és tehetsz fel nekik kérdéseket is.  

Ismerd meg a Forever Clean 9 doboz tartalmát és a C9 fit program leírását napról-napra.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.