Életem első 3 km-es futása teljesítve

2019.01.11

Kis lépés az emberiségnek, de nagy lépés egy embernek! Soha se gondoltam volna, hogy egy méregtelenítő-vitalizáló és életmódváltó program derekán (5. nap) fogom életemben először lefutni ezt a távot, ráadásul séta nélkül 7,67 km/óra átlaggal.

🎯🆕️🔝 3000 méter ✔🆗️🙌 Teljesítve!!! 🎉🏁💕

Aki ismer, tudja, hogy labda nélkül a kezemben csak akkor futok, ha épp késésben vagyok valahonnan. Szóval ha nem muszáj, akkor inkább NEM! 😂

Az idei év első C9 programjához viszont mi mást is választhattam volna, hisz kint esett a hó, kb. -10 fok volt végig és ha már van egy futópadunk a télikertben, akkor ki kell használni.

Pár napja a 2500 méter egyben történő megtétele is euforikus élmény volt, ám az, hogy az elmúlt kb. 6 hónap után második futásra megvan a 3000 méter, azt álmomban sem mertem volna elhinni.

Köszönöm Mindenkinek a biztatást! 💞🙏😘 Erre iszok egy fehérje shake-t!! 😂🥂🍾

💜 A legnépszerűbb életmódprogramot használva pár nap múlva indul egy újabb kis csoport, vásárold meg saját Forever C9 dobozod és csatlakozz Te is hozzánk ezen az úton.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.