Biztonságos a C9 program, bárki megcsinálhatja?

2018.09.20

Érthető, hogy többen teszitek fel a kérdést, hogy "Biztonságos a Forever C9 program, bárki megcsinálhatja?" - hisz rengeteg életmód programot, divatos diétát és fogyókúrás irányzatot lehet találni, melyek közül pár igen komoly okot adhat a bizalmatlanságra.

A Forever C9 olyan tisztító és testsúly szabályzó összeállítás, melyet orvosok, sport- és táplálkozási szakemberek közreműködésével arra találtak ki, hogy segítsen életmódot váltani és ezáltal visszanyerni vagy megőrizni a vitalitásunk.

A gyártó és forgalmazó cég, a Forever Living Products több mint 40 éves múlttal rendelkezik, termékei a világ 159 országában kiemelt minőséget képviselnek és a legmagasabb minősítéseket érik el, többek között a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával kerülnek forgalomba hazánkban.

A fentiek alapján bátran kijelenthető, hogy igen, a Forever C9 program biztonságos, ráadásul a programot csupán 9 napra tervezték, a legtöbb egészséges ember számára nem okoz végrehajthatatlan kihívást.

Kismamáknak, szoptatós anyukáknak és 12 éves kor alatt nem ajánlott a programban részt venni, illetve akinek súlyos emésztési problémái vagy cukorbetegsége van, konzultáljon előtte a kezelőorvosával, illetve az FLP hivatalos orvos tanácsadóival.

FONTOS!!! - Csak megbízható forrásból, lehetőleg közvetlen a gyártótól, a FOREVER hivatalos webshopjából (flpshop.hu) vásárold meg saját C9-es dobozod, így elkerülheted a legtöbb bizonytalansági tényezőt!

Ami első látásra olcsónak tűnik, azért később nagy árat fizethetünk! Ne kockáztasd az egészséged bizonytalan forrásból származó élelmiszerekkel és táplálék-kiegészítőkkel. Vásárolj a gyártótól és a hivatalos forgalmazói helyről.

Ha gondolkozol a program kipróbálásán, de bizonytalan vagy, hogy Neked biztonsággal ajánlható-e, akkor nézd meg a további Gyakran Feltett Kérdéseket, vagy írj bátran és segítek egyeztetni az orvosainkkal a problémádról.

Az alábbi gombra kattintva bemutatom a vásárlás menetét és olvashatsz a C9 program áráról és az 5% kedvezményes vásárlás lehetőségéről is.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.