Baj, ha nem tudok reggel edzeni, ahogy az a C9 füzetben van?

2019.02.17

A Forever C9 dobozban találsz egy programfüzetet, mely valóban a reggeli tevékenységhez ajánl minimum 30 percen át tartó, gyenge-közepes intenzitású mozgást, viszont ne aggódj ha reggel nem érsz rá. Mutatom a megoldást.

A reggeli időszak tevékenységeinél ajánlott 30 perces mozgás nincs kőbe vésve, sőt az edzések ideális időpontja nem napszak függő. Sokkal inkább azon múlik, hogy mikor van rá időd, mikor érzed készen rá magad és mikor esik jól - ez lehet akár reggel, munka előtt, napközben vagy épp késő este, tulajdonképpen mindegy.

Kutatások bizonyítják, hogy az eredmény tekintetében nincs különbség a korai vagy az esti órákban végzett edzés között.

Ami igazán számít, az a rendszeresség és a fokozatosság - ha tehát eltökélted, hogy sportolni fogsz, tarts magad az elhatározásodhoz, és nyugodtan kísérletezz vele, hogy mikor esik jobban a mozgás. A program 9 napja alatt az a legjobb, ha alacsony vagy közepes intenzitású mozgást végzünk, hisz alacsony kalóriatartalmú ételeket fogyasztunk, ebből adódóan előfordulhat, hogy a szokásosnál erőtlenebbnek érezzük magunkat.

Ha nincs időd vagy energiád a 30 perces edzéshez, akkor azt ajánlom, hogy végezz könnyített, vagy rövidített változatot - napi kétszer 15 percben is elvégezhetjük a gyakorlatokat -, mintsem teljesen kihagyd.

Számos módja van annak, hogy a nap során plusz mozgásokat iktass be, pl. a lift használata helyett mehetünk lépcsőn, vagy parkolhatunk távolabb és az út maradék részét megtehetjük gyalog.

Kíváncsi vagy, hogy kinek milyen véleménye és tapasztalata van a Forever C9 program kipróbálása után? Csatlakozz a csaknem 1000 fős titkos Facebook csoportunkhoz és életmódváltó közösségünkhöz.

Ha már megszületett a döntésed az életmódváltással kapcsolatban, minden részletet tudsz és a fentiek alapján a napi 30 perc séta, úszás, jóga, kocogás, kerékpározás, stb. sportolási lehetőség is megoldható, akkor gyere, szerezd be most 5% kedvezménnyel a Forever C9 programot és zsebeld be az ajándékokat is mellé.

A Vásárlás gombra kattintva elmondom a részleteket:

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.