6 hónap után újra a futópadon

2019.01.08

Fél év kihagyás után újra a futópadon és ... MEGCSINÁLTAM!!! Életem első 2500 métere teljesítve - igaz csak kocogva, de séta nélkül!!! Ha nem lenne ez a program, ma sem veszem rá magam. DE VAN!!!

Clean 9 program második nap:
🔝energia,
🔝erőnlét,
🔝 elszántság ...
🅾️ extra étkezés,
🅾️ plusz kalória,
💯% program szerint.

Nagyon büszke vagyok magamra, mert a C9 program 9 napjában a 2. a legnehezebb, ilyenkor általában kicsit nyűgösebbek az emberek az éhségtől, viszont az én szervezetem már talán megszokta, hisz évente 3 alkalommal szoktam megcsinálni a C9-et, és most kifejezetten energikusnak érzem magam.

Nyoma sincs a fáradtságnak vagy az éhségnek, remekül vagyok, pláne most, hogy kipipálhattam ezt a célom is.

2500 méter 🏃‍♂️🏁✔🙏 

#beresoult #légyelszánt

💜 A legnépszerűbb életmódprogramot használva pár nap múlva indul egy újabb kis csoport, vásárold meg saját C9 dobozod és csatlakozz Te is hozzánk ezen az úton. 

További C9 Blog bejegyzések a témában:
Megérkezett mindkettő
Újévi fogadalmak
Van egy tuti tippem

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.