C9 vélemények és tapasztalatok

Kíváncsi vagy, hogy kinek milyen véleménye és tapasztalata van a Forever C9 program kipróbálása után?

Meglehet, hogy számodra hihetetlenül hangzanak az eddig olvasottak, ezért javaslom, olvasd el a korábbi Clean 9 vásárlók tapasztalatait is és csatlakozz a csaknem 1000 fős titkos Facebook csoportunkhoz és életmódváltó közösségünkhöz, ahol személyesen is megismerheted Őket és tehetsz fel nekik kérdéseket is.

V. László (Székesfehérvár)

"Véget ért a 9 nap, az 1., 4. , és az 5. napon volt a holtpont, de megérte túlélni. A 8. naptól már nem "szenvedek", nem is igazán voltam éhes, és ma már el tudok menni nyálcsorgatás nélkül egy cukrászda mellett.
A 9 nap alatt 5,5 kg ment le rólam, sokkal jobb a közérzetem, és van erőm folytatni a fogyókúrát, akarom mondani, az életmódváltást. Már nem hiányzik a cukor és az édesség."
 

Sz. Dóri (Szolnok)

"Nagyon jól éreztem magam ebben a 9 napban, frissen üdén pedig minimális kávét fogyasztottam. Az első 2 nap se ment nehezen, persze hiányzott a szilárd étel és féltem hogy az aloe gél nem fog ízleni, de fura mód még az is finom volt. Nekem utolsó nap jött el a mélypont, de akkor úgy döntöttem, hogy most már megcsinálom. Összesen 6 kg ment le rólam ami szerintem durva eredmény. A csípőmről 4 cm, a vádli 2-2 cm, a derekam 3 cm, a kezem 1,5-1,5 cm, a combom pedig 2-2 cm-t csökkent.
Egy percig nem bántam meg, hogy a C9-et választottam!! Nagyon boldog vagyok és köszönöm mindenkinek aki biztatott engem! Nagyon cukik vagytok!!!!!"

B. Erika (Szolnok)

"A programtól elsősorban nem fogyást és karcsúbb alakot vártam hanem egy egészségesebb testet, ugyanis egy orvosi kivizsgálás során rossz vérkép eredményem lett. Enyhén szólva elkeseredtem és azon agyaltam, hogy mit is kéne tennem. Ekkor találtam rá a C9 programra, amit sikeresen végig is vittem. Megmondom őszintén, nem hittem túlzottan a sikerében - mivel én egy szkeptikus ember vagyok -, de úgy voltam vele, hogy ennél rosszabb helyre is elköltettem ennél sokkal több pénzt. Múlt csütörtökön ért véget a program és pénteken mentem kontroll vérvételre! Ma kézhez kaptam az eredményt és tökéletes lett a vérképem! :D Én megkaptam a C9 programtól amit reméltem: egy egészséges testet, egy helyes útmutatás az életvitelemben és ráadáskén kaptam még -2 kilót, illetve jó pár centi karcsúságot is! Ja, és nálam tuti nem lehet ráfogni, hogy azért sikerült mert hittem benne, mert nem hittem! Úgyhogy aki ezek után vág bele csak annyit tudok mondani, hogy a legjobb döntés amit hozhat, hogy végig csinálja a programot! Hajrá Hajrá!"

F. Zsuzsi (Budapest)

"Jó reggelt Mindenkinek! Csodás idő van és reggel 7-re lefutottam egy laza 7-est. Szeretek és utálok is futni egyben, de mégis napról napra elindulok. Az eredmény egy hónappal a második C9 után is látványos: 70,6 kg-ról lefogytam 66 kg-ra, a derékbőségem 4 cm-rel lett kevesebb, míg mellkasból, felkarból és csípőből is 2-3 cm-eket sikerült lefaragni. A hivatalos mérés alapján (csontozat, izomzat, zsír stb.) 64,4 kg lenne az ideális, de azt hiszem elértem a célom, hisz tavasszal is több, mint 4 kg-os sikerült leadnom, így már csaknem -10 kg-nál tartok. Nagy változás egyébként most sem volt az étrendemben, viszont a termékek segítettek abban, hogy lemenjen a karomról felhalmozott víz, amit a sok edzés, súlyzózás mellett sem tudtam eltüntetni. Köszönöm a csapatnak a folyamatos támogatást és sok sikert mindenkinek, aki belevág. Megéri!"

W. Szilvia (Tápiószele)

"Másfél éve már egészséges életmódban élek, napi 3 liter folyadékot iszom és rendszeresen sportolok (futás, step aerobik és hotiron). Mondhatom, hogy a sport és a mozgás az életem része minden nap. Az alakom viszont nem volt tökéletes, az elmúlt két évben 12 kg-ot fogytam - két szülés után. A bőröm nem volt szép hiába sportoltam és kenegettem sokféle csodakrémmel. A program 5. napjától tapasztaltam, hogy a bőröm szebb, simább és a fenekemnél azok a csúnya narancsbőrök kezdenek tisztulni. Boldogságos volt! A másik ami fantasztikus és döbbenetes számomra, hogy tele voltam energiával. Szárnyalva és mosolyogva futottam. Az utolsó napon a 10 km-t a legjobb idővel futottam - egyéni csúcsot szerezve. Óriási!!! A következő lépés teljes ruhatár csere, mert minden leesik rólam. Összesen -12,5 cm és -2 kg! Boldogság az élet. Minden pillanatát élveztem és bízom benne, hogy sok ember részese lehet ennek a programnak."

I. Gergely (Tápiószele)

"Jelentem sikeresen megvagyok a 9. nappal, így elmondhatom, hogy végigcsináltam a Forever C9 programját. Voltak nehéz napok, de így utólag visszagondolva, ha nincs az első 2 nap szenvedése, most nem tartanék ott a 9 nap után, ahol most vagyok. 9 nap alatt -4,5 kg és -14 cm. Nagyon elégedett vagyok magammal, úgy érzem elértem a célomat a C9-nek köszönhetően.

Köszönöm, hogy végig motiváltatok a program alatt!"

Most, hogy elolvashattad, hogy kinek, mi a tapasztalata és a véleménye a Forever C9 programról, tedd meg velem a következő lépést, kérd a "Mi a Forever F.I.T. ?" című e-book-ot és legyél az életmódváltó titkos Facebook csoportunk tagja ...

Ha viszont már megszületett a döntésed az életmódváltással kapcsolatban, minden részletet tudsz és a fentiek alapján kedvet kaptál, akkor gyere, szerezd be most 15% kedvezménnyel a C9 programot és zsebeld be az ajándékokat is mellé.

A Vásárlás gombra kattintva elmondom a részleteket: