C9 Gyakori Kérdések

Ha Te is életmódváltás előtt állsz és Benned is felmerültek az alábbi gyakori kérdések a Forever C9 programmal kapcsolatban, akkor remélem, hogy a kérdésekhez tartozó válaszokkal tudok Neked segíteni a döntésben.

Ha nem találtál megfelelő választ a kérdéseidre, írj és szívesen válaszolok Neked privát is, vagy küldök meghívót a titkos Facebook csoportunkba, ahol több száz életmódváltó csapattársunk tapasztalatairól hallhatsz és olvashatsz első kézből.

Ha viszont minden tiszta és egyértelmű, eldöntötted, hogy csatlakozol életmódváltó csapatunkhoz a saját Foerever C9 dobozoddal, akkor a 5%-os kedvezményes vásárlás lépéseiről és aktuális akcióinkról itt tudsz további információkat kapni. Gyűjts be most az összes ajándékot!

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. A tápanyag összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. Étrended megváltoztatása előtt ha orvosi vagy más egészségügyi kezelés alatt állsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét és tanácsát. A Forever F.I.T. program által javasolt étrend követése során fontos a megfelelő mennyiségű (napi min. 2 liter) folyadékbevitel (lehetőleg tiszta víz). A rendszeres mozgás, torna, séta támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását.