C9 Blog

Nem titok és nem is meglepő, hogy a mentoráltjaim és az életmódváltó csoportomba tartozók többsége hölgy. Ez így rendben is van, viszont előfordul pár olyan gondolat és szokás, ami tipikusan a gyengébbik nemre jellemző, pedig jól tudják maguk is, hogy hibásak az elgondolásaik, és mégis ...

Amikor megkérdezik tőlem, hogy melyik nap a legideálisabb belevágni a Clean 9 programba, félig viccesen azt szoktam mondani, hogy tegnap kellett volna, de ma sem vagy még elkésve. Viccet félretéve, itt van néhány tipikus időpont a starthoz.

A válasz alapvetően IGEN, nagyon sok jó tapasztalat van a csoportunkban, ám minden esetben javasoljuk, hogy az anyagcsere-betegségben szenvedők és a cukorbetegek feltétlenül kérjék kezelőorvosuk véleményét és segítségét.

Fogyókúrázni a terhesség alatt az anyára és a babára nézve is egyaránt határozottan veszélyes, ezért a Clean 9 programot nem ajánljuk ebben az esetben. Ha egészségi okok miatt mégis szükséges a súlycsökkentés, sokkal jobb választás a Vital 5 csomag, kiegészítve a fehérjeturmixszal.

Ha beírod a keresőbe a fogyás szót, pár másodperc alatt több mint másfél millió találatot kaphatsz. A számtalan diéta, termék, étrend-kiegészítő és hirdetés között nehéz eligazodni, ráadásul ezeknek csak elenyésző hányada hatékony. Az alábbiak tükrében meglátjuk, hogy mi ennek az oka.

A ForeverVital weboldalon keresztül közvetlen tudsz a Clean 9, F15 év Vital 5 csomagok gyártója, a Forever Living Products hivatalos hazai webshopjához kapcsolódni, így vásárlásod 100%-ig biztonságos és a lehető legegyszerűbb. A rendelésed akár házhoz is szállítjuk...

Amint arról tegnap is írtam, akaraterőnket és kitartásunkat nagyban segíti, ha mellettünk áll valaki és biztat, támogat a céljaink elérése felé vezető úton. A legjobb, ha ez a mentor maga is megjárta ezt az utat, sőt már rajtunk kívül másokat is végig vitt.

Az elhízás és a túlsúly korunkban már nemcsak a felnőtteket, de egyre több gyereket is érint, amire nagy hiba csak legyinteni, hisz ebben az életkorban a szülők felelőssége kifejezetten nagy. Sokan mégis hajlamosak elbagatellizálni a problémát azzal, hogy a gyerek "úgyis kinövi", ez viszont sajnos egyáltalán nem egyértelmű.

Itt az új év és lassan vége az első hónapnak is. Ilyenkor úgy érezhetjük, hogy lezártunk egy korszakot, mögöttünk hagytunk valamit és új lehetőségek, új célok, új fogadalmak gondolatai kavarognak a fejünkben, de felmerülhetnek kétségek is, hogy vajon elérhetjük-e a célunkat. Íme pár hasznos tipp, hogy a célok meg is valósuljanak.