C9 Blog

Már nem csak a Lite Ultra shake porok csokoládés és vaníliás ízei között választhatunk, de kombinálhatjuk a Forever C9 dobozunkat natúr aloe vera géllel, almás-áfonyás (Berry Nectar) vagy akár őszibarackos (Peaches) rostos aloe italokkal is.

A nyár végére szinte mindenkire felszalad egy-két pluszkiló, kicsit kikerekedik a hasunk, ami kellemetlenné válik az első hűvös és esős napokon, mikor feszül a gomb a szekrényből elővett kabáton. Mit is (t)ehetünk, és miről kell lemondanunk a lapos has érdekében? Ezeket gyűjtöttem most össze.

Ha a szigorú étrend, vagy akár a koplalás ellenére sem indul be a fogyás, vagy a kezdeti sikerek után megduplázva jönnek vissza a kilók, akkor lehet, hogy ez az 5 fontos szabály betartása körül kell keresned a hibát.

Az elmúlt pár hónap során több érdeklődő is feltette a kérdést, hogy van-e valamilyen mellékhatása a Forever C9 programnak, biztonsággal végigcsinálhatják-e. A témát már egyszer érintettük, de szánjunk rá most is pár percet ...

Több helyről kaptam már visszajelzést, hogy a tízóraira ajánlott Forever Fiber növényi rostkészítményt nem szívesen fogyasztják, túlságosan íztelen, ezért páran ki is hagyták a programból. Vajon helyesen tették-e? Most kiderül ...

Levertnek, kimerültnek, ingerlékenynek és étvágytalannak érzed magad? Íme 7 tipp, amivel úrrá lehetsz a téged is gyötrő tavaszi fáradtságon.

Gyakori hiba, hogy edzés előtt és alatt keveset vagy egyáltalán nem isznak az emberek. A szervezet folyadékhiánya azonban felhevüléshez vezethet, ami jelentősen csökkentheti a teljesítményt, sőt hőgutát vagy egyenesen halált is okozhat. Nézzük, hogy mikor, milyen folyadékot és mennyit érdemes fogyasztanunk ha sportolunk.

Korábban már írtam a reggeli fontosságáról, nem mindegy viszont, hogy az miből áll, hiszen attól függhet az egész napi emésztésünk, hogy mivel indítjuk a napot. Ha úgy érzed, anyagcseréd alul-működik, ismerd meg a legjobb anyacsere serkentő élelmiszereket, amelyeket ezentúl érdemes lesz minél gyakrabban fogyasztanod!